عکسی از طرز کار چیلر آب خنک

با طرز کار چیلر آب خنک بیشتر آشنا شوید

چیلر دستگاهی است که برای خنک کردن آب استفاده می شود و برای کاهش دمای آب از مبرد استفاده می کند در واقع بهتر است با طرز کار چیلر آب خنک بیشتر آشنا شوید. در خنک سازی هوای محیط، مبرد از هوای در حال گردش تبخیر شده و بر روی سطوح چیلر متراکم می شود. در خنک کننده آب کندانسور مبرد از یک سیستم تبرید معمولاً یک توسط کمپرسور، تبخیر شده و توسط پمپ ها به داخل چیلر کشیده می شود.

تبرید الکتریکی حباب‌های مبرد کوچک‌تری نسبت به تبرید گاز تولید می‌کند و بنابراین به ازای هر تن ظرفیت خنک‌کننده، مبرد کمتری مورد نیاز است. سیستم های خنک کننده آب کندانسور به مبرد بیشتری نیاز دارند زیرا در دمای پایین تر کار می کنند.

ابتدا به تعریف چیلر بپردازیم

چیلرها در واقع دستگاه هایی هستند که از آب سرد برای پایین آوردن دمای محیط به پایین‌تر از حد استفاده می کنند. علاوه بر این، چیلرها مزایای بسیاری دارند که آنها را به تجهیزات مهمی در بسیاری از صنایع تبدیل می کند. چیلرها اغلب سریعتر از سایر روش های خنک کننده هستند و آنها را به گزینه ای ایده آل برای فرآیندهای صنعتی با سرعت بالا تبدیل می کند. در مجموع، چیلرها بخش مهمی از زندگی مدرن هستند و بخش مهمی در بسیاری از صنایع تلقی می شوند.

عکسی از چیلر


چیلر یک فناوری ایمن و قابل اعتماد است که می تواند توسط مشاغل در هر اندازه استفاده شود. این دستگاه به طور گسترده ای در صنایع مختلف از جمله مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی و غیره استفاده می شود، به علت طرز کار چیلر آب خنک و بصرفه بودن آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. چیلر آب خنک به شرکت ها کمک می کند تا با خنک نگه داشتن محصولات خود بدون نیاز به تهویه مطبوع یا یخچال، در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

علاوه بر خواص خنک کنندگی، مزایای دیگری مانند کاهش آلاینده ها، بهبود راندمان تولید و غیره نیز دارد که آن را به یکی از همه کاره ترین ماشین های موجود در بازار امروز تبدیل می کند. دلایل زیادی وجود دارد که چرا مشاغل باید چیلر آب خنک داشته باشند. با حذف گرما از محیط، این دستگاه می تواند دما را کاهش داده و شرایط کار را راحت تر کند. طرز کار چیلر آب خنک به شما امکان می دهد تا به طور موثر از آن استفاده کنید و با خنک کردن سریع یک محیط بزرگ مانند فضای تجاری، اداری و… در هزینه ها صرفه جویی کنید.

این دانش همچنین می تواند در محیط های صنعتی که تهویه مطبوع در دسترس نیست یا در فصول هوای گرم که دمای داخل ساختمان ها بالا می رود مفید باشد.

قطعا نمی توان انکار کرد که سرد سازی محیط های بزرگ هزینه ی زیادی نیاز دارد به خصوص در تابستان. بنابراین، بهترین راه برای اینکه جلوی هزینه های اضافی را بگیریم چیست که در عین حال راندمان خوبی داشته باشد؟ چیلر آب خنک می تواند به محافظت از تجهیزات شما در برابر خوردگی و زنگ زدگی کمک زیادی کند که در دراز مدت باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما می شود. اگر هنوز مطمئن نیستید که چیلر تراکمی آب خنک برای شما راه حل مناسبی است یا خیر، بهتر است با کارشناسان هوای ناب مشورت کنید تا بهترین راه حل برای شما ارائه شود.

مطالب مرتبط: چیلر هوا خنک اسکرو چیست؟

طرز کار چیلر آب خنک(چیلر تراکمی)

چیلر آب خنک به مجموعه ای از قطعات ثابت و متحرک می گویند؛ مجموع این قطعات در کنار هم منجر به سرد شدن آب و در نتیجه خنک کردن محیط می شود. تمامی اجزا یک کاربرد خاص دارند که در کنار هم باعث یک کارکرد صحیح می شود. در ادامه به شما اجزا و کارکرد هر یک را معرفی خواهیم کرد:

  1. عمل تبخیر که توسط اواپراتور چیلر آب خنک صورت می گیرد.
  2. چگالش که کندانسور آن را انجام می دهد.
  3. اختناق که توسط شیر انبساط انجام می شود.
  4. حالت تراکم که کمپرسور آن را انجام می دهد.

عکسی از طرز کار چیلر آب خنک


شاید برایتان جالب باشد که بدانید تفاوت عمده ی چیلر آب خنک در مقایسه با چیلر هوا خنک این است که نوع کندانسور ها با هم متفاوت می باشد.

کلام آخر

از یک چیلر آبی می توان برای خنک کردن مراکز تجاری، انبارها، ساختمان ها و موارد دیگر استفاده کرد. با درک هر چه بهتر طرز کار چیلر آب خنک و برج های خنک کننده، می توانید تصمیمی آگاهانه در مورد اینکه کدام نوع چیلر برای کسب و کار شما بهترین است، بگیرید. قطعا قبل از انجام یکسری اقدامات اولیه نیاز به داشتن اطلاعات کافی دارید تا به بهترین شکل کار صورت بگیرد، تیم هوای ناب در این زمینه آماده ی خدمت رسانی می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن